Friday, February 23, 2007

4 figures

Two nice things happened:

1. This site has now had more than 1000 visitors (suck on that, Yahoo/Google/MSN). My competition can be screened here, if you're in to those things.

2-4. I not only got a job, I got three. And none of them were technical writter.

/J.

6 comments:

Ola said...

Grattis till tre jobb och att ha passerat 1000 besökare. Själv har jag haft 102 som mest på ett dygn. Det tycker jag var ruskigt mycket. Nästan otäckt. Hoppas allt är bra annars. Jag har skrivit en text och lagt ut några bilder från vår apörnsexpedition på Mindanao förra året. Hilsen, Ola

anderskarl said...

Grattis søger (danskt tangentbord) till tre jobb søger jag också! Sjølv ør jag på en månads pappaledighet och skyr allt vad jobb heter, he-he. Ha det meget gott, Karl.

Lone Gopher said...

Tack Ola. Fina bilder, och kul att ni sag ornen.Skulle vilja aka nan dag, men det forblir nog en drom.

Tack Karl ocksa - fixade du ett blogger-konto bara for att lamna en kommentar eller ska du borja blogga har ocksa? Ta vara pa tiden med Nikolaj, en manad forsvinner fort.

/J.

Ola said...

Örnen borde du titta på, det är absolut värt besväret. Det är nog inte så svårt att fixa till det rent logistiskt. Jag vet att några svenskar var där härom året utan Fisher men att han hade fixat lokalguiden åt dem och därigenom löste sig alla formaliteter med tillstånd och sånt också. Hör av dig via mail eller nåt om du vill ha mer information om det.

/J. said...

Hej Ola,

Det är inte logistiken det hänger på, men tack ändå.

Hälsn.

Jonas

Karl said...

Lone Gopher,

Jag försöker mejla dig på din gamla sweco adress. Är det kanske förgäves eller använder du den fortfarande?

tjena,

karl